.

Kop of munt...


Twee Keer Bellen Morgenavond heeft de heer VanAmstel de eer mij te vergezellen tijdens mijn nachtelijke donderdagavondescapades. Denk dat de eer trouwens geheel mijnerzijds is. Het lijkt mij een goed plan VanA -econometrist- mee te nemen naar café TweeKeerBellen, zodat hij daar bij het kop-muntspelletje een theorie kan verzinnen zodat de drank de gehele avond gratis is.

Reacties

Het genoegen was geheel mijnerzijds! Natuurlijk bleek wel dat het aloude gezegde, dhr. Van Doorn welbekend: “de kater komt later” wederom geheel van toepassing was. Man o man. Niet fijn. Als je dan ook nog eens (illegaal?) naar Berg en Dal kachelt, en dan 70 km op een racefiets gaat zitten met in je maag alleen een bodem van rosé en cruesli, dan weet je al van te voren dat de “Oude Holle Weg” iets teveel van het goede is. Het viel Freddy alleszins mee, de coach was wat teleurgesteld, was mijn indruk.
Heerlijke is het dan, om na een frites ketchup, onder de warme douche te staan, met vanuit de badkamer een prachtig uitzicht op het Afrikamuseum. Zonder Afrikaanse dansende dames, maar die verzin je er zelf dan wel bij.
dronkeman - 29 Maart 2005 - 11:17

Driekus, heb me ook prima vermaakt!!! Denk dat al die gratis rosé daar mede aan bijdroeg.
-vV- - 30 Maart 2005 - 02:16

Niet overdrijven Van Amstele, je hebt maar 60km gefietst. (En dan tel ik de geduwde kilometers mee.)
De Coach - 31 Maart 2005 - 18:59

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Heb de laatste tijd nogal last van zogenaamde 'comment spam'. Ter voorkoming hiervan dient u even antwoord te geven op bovenstaande vraag. Excuses voor de overlast.

 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.