.

Trimmen in Londen


Wauw, wat was dat gaaf. Ben vanochtend gaan joggen langs de Thames. Voor VanAmstel: van Pascal via Farrington naar Blackfriars Station - bij Unilever rechts af naar de Big Ben - oversteken en linksaf HELEMAAL naar de Tower Bridge - links af terug naar Unilever en weer terug naar Pascal. Geweldig!!! Zonnetje scheen, mensen liepen in de weg, automobilisten deden er alles aan mij te raken... al met al dus net of je in Tilburg aan het trimmen bent.

Zal vanavond wat foto's uploaden. Dat gaat niet in zo'n cheap internetcafé, helaas. Het is hier echt geweldig weer, zo'n 20 graden. Natuurlijk hoop ik dat het zonnetje ook van zich doet laten spreken in het kikkerlandje. Ga er vandoor, heb met Pascal om 12.30u afgesproken. Daarna hoop ik met Mante, die ik nu ga bellen!!!!

cheerz mates

Reacties

Voordat iemand anders gaat ageren…ik ging natuurlijk linksaf toen ik de Tower Bridge over was!!!!
Van V - 13 Mei 2004 - 13:03

Ha Arjan, veel plezier in london. Doe de groeten aan Pascal. Gaaf trimmen in london, ik moet het met een rondje om kasteel heeswijk doen. Ik zal de ontwikkelingen in London op de voet volgen.
Deon (Email) - 13 Mei 2004 - 14:04

Dan doe ik ‘n rondje Ground Zero
Bob - 13 Mei 2004 - 14:10

Hoe waren de garnalen??? “Triming” langs de Thames lijkt me zeer tof, zeker met mooi weer! Het lijkt wel op het rondje hier in Rotterdam, langs de Maas, bij Unilever rechtsaf, onder de Brienenoordbrug door, maar dan zonder Engels sprekende omgeving. Wel gave Feyenoord-trainingspakken. Gaaf zo’n weblog! Bij ploggle.com kun je vanaf je fotomobiel direct uploaden. Kunnen we bij wijze van spreken zien wat je aan het eten bent…. Maar dit is ook al heel gaaf. Keep us posted! Blijf gave verhalen beleven en laat ons meegenieten!
Derk (Email) - 14 Mei 2004 - 10:14

Fijn om te horen dat je je goed vermaakt hebt in Londen!
Ingrid (Email) - 18 Mei 2004 - 19:08

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Heb de laatste tijd nogal last van zogenaamde 'comment spam'. Ter voorkoming hiervan dient u even antwoord te geven op bovenstaande vraag. Excuses voor de overlast.

 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.