.

In diepe rouw gedompeld (vervolg)...


ik ben echt ontroostbaar Nou, de Eindhovensche vrinden hebben mij ook niet opgevrolijkt; wat een gemiste kansen, zeg. Gelukkig voel ik me even kut of kutter -dat maakt niet zoveel uit- als gisteren. Bevind me werkelijk waar in de allerdiepste put van de wereld en eruit komen lukt me niet. Drie nachtdiensten draaien in mijn situatie kan ik niemand aanraden. Hopelijk gaat het met jullie wel goed.
Reacties

ik ga je zaterdag de mop van hans klok vertellen, die is heel leuk! misschien word je daar wel vrolijk van (een beetje dan tenminste toch). in ieder geval maar veel bier drinken of in jouw geval rosť.
Lieke - 23 Februari 2006 - 01:16

Ik ga je proberen te beschermen tegen de slechte moppen van lieke ;-) (maar niet tegen de 7 vriendinnen met wie ze carnaval gaat vieren….)
Roel - 23 Februari 2006 - 01:18

Overigens denk ik dat een single malt inderdaad geen slechte keus is
roel - 23 Februari 2006 - 01:18

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Heb de laatste tijd nogal last van zogenaamde 'comment spam'. Ter voorkoming hiervan dient u even antwoord te geven op bovenstaande vraag. Excuses voor de overlast.

 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.