.

Alleen is maar alleen...


Hollands Glorie HOLY SHIT!!! Kan me de dag toch echt niet heugen dat ik in mijn eentje een wedstrijd van het Nederlands XI-tal op een eindtournooi bekeek, maar ik vermoed dat het zodadelijk gebeuren gaat. Zit op mijn zusjes kamer in Breda aan mijn scriptie te werken -morgen eerste conceptversie inleveren. Hopelijk is dit de laatste keer alleen, want ik vind het echt niet gaaf.

Reacties

In je eentje op een huisartsenpost naar voetbal kijken is bijna even triest….
Roel - 11 Juni 2006 - 19:10

Ik win.. Gister de wedstrijd gezien in Ulaanbaatar (Mongolie) en tijdens de volgende wedstrijd zit ik in t vliegtuig terug naar NY.
Bob - 12 Juni 2006 - 10:43

Maar Dilluh, het gaat erom of je alleen was en volgens mij waren er veel mongolen in jouw nabijheid. Dat klinkt trouwens wel raar ;-)
-vV- - 12 Juni 2006 - 21:02

Wedstrijden tijdens vliegtuigvluchten zijn ontzettend vervelend; kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat ik tijdens de EK wedstrijd NL-Portugal vloog van Lissabon naar Sao paolo. Nadat de piloot de uitslag bekend had gemaakt ging de enthousiaste Potugese stewardess checken of er misschien ook nog Nederlanders in het vliegtuig zaten… een erg lange vlucht dus!
MvD - 13 Juni 2006 - 13:09

Plannen zijn veranderd… Blijf nog een extra weekje. Dus kijk de wedstrijd in de Irish Pub. Waarschijnlijk met Prins W-A & Maxima wnat die verblijven in hetzelfde hotel…
Bob - 15 Juni 2006 - 05:01

Meenjenie!!! Da’s echt gaaf Dilluh, bied Prins Pils er maar eentje van mij aan. Nog veel plezier daaro!
-vV- - 15 Juni 2006 - 11:44

  
Persoonlijke info onthouden?

Emoticons / Textile

Heb de laatste tijd nogal last van zogenaamde 'comment spam'. Ter voorkoming hiervan dient u even antwoord te geven op bovenstaande vraag. Excuses voor de overlast.

 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.